+381 64 12 22 132 info@ntcuzice.rs

Besplatne radionice za srednjoškolce

Besplatne radionice za srednjoškolce

Nije znanje, znanje znati već je znanje, znanje dati. (Jovan Jovanović Zmaj).

U saradnji sa Visokom školom za komunikacije u Užičkoj gimnaziji biće održane radionice na temu Online novinarstva, Digitialnih i društvenih medija (Realizatori radionice: Lana Stošić, diplomirani komunikolog, urednik portala Mondo; Tamara Sekulović: diplomirani komunikolog, urednik portala Mondo; Jovana Tomić: apsolvent filološkog fakulteta) i Karijernog vodjenja (Realizatori radionice: dr Boban Tomić, profesor Visoke škole za komunikacije i dr Mirjana Kovačević, docent Visoke škole za komunikacije).

Užički srednjoškolci imaće priliku da nauče mnogo toga o savremenim tendencijama u novinarstvu, digitalnim medijima, ali i kako da donesu prvu životnu odluku vezanu za sopstvenu karijeru i sopstveni razvoj.

Fondacija Live Rich će u sopstvenoj organizaciji realizovati radionice za srednjoškolce na teme: Ostvari svoje ciljeve, Unapredi svoju komunikaciju, Iskoristi svoj potencijal maksimalno, Unapredi svoje samopouzdanje. Predavač je Marija Ždero, prvi  i jedini sertifikovani trener Jacka Canfielda u Srbiji, NLP master, i profesionalni coach.

Fondacija kroz ove radionice doprinosi ostvarenju ciljeva promovisanja i popularizacije obrazovanja kao i brige o deci i mladima.

Skills

Posted on

January 17, 2019

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *