+381 64 12 22 132 info@ntcuzice.rs

Naš tim

Katarina Jovanetić

Katarina Jovanetić je master učitelj. Jedan je od osnivača školice sporta „Korak po korak 031“.
Nakon završenih master studija, upisala je osnovne studije na smeru pedagogija. Trenutno radi kao nastavnik engleskog jezika i pomoćnik direktora u Prvoj osnovnoj školi Kralj Petar II u Užicu. Uživa u igranju salse, plivanju, vožnji bicikle i slikanju.
NTC predavač je od 2021. godine. Ima poseban talenat i dar za rad sa najmladjim grupama vrtićkog uzrasta.

Nikola Mićević

Nikola Mićević je profesor fizičkog vaspitanja, zaposlen kao nastavnik fizičkog u Prvoj osnovnoj školi Kralj Petar II.
Nikola je i košarkaški trener mladjih kategorija KK Sloboda, u Užicu.
Profesionalno se bavio košarkom, oženjen je, otac dvoje dece. Voli vožnju bicikle, trail trke i boravak u prirodi.
Nikola je NTC predavač od 2019.godine. Pored rada u okviru  NTC radionica,  dodatno je posvećen primeni NTC -a u svom svakodnevnom radu sa decom u školi.

Bogdan Marjanović

Bogdan Marjanović je master pedagog.  Radi kao pedagog u OŠ “Dušan Jerković” u Užicu.
U slobodno vreme učestvuje u  kvizovima i  igra stoni tenis. Istrčao je dvocifren broj maratonskih trka, kroz koje je naučio da su staloženost, upornost i vera u sebe važni za ostvarenje ciljeva, i upravo te vrednosti prenosi deci kroz svoj rad.
Bogdan je NTC predavač od 2019. godine. Pored rada sa decom u okviru NTC radionica, Bogdan je posebno posvećen primeni NTC metodologije u okviru svog pedagoškog rada u školi.

Gordana Niković

Gordana Niković je master učitelj u Prvoj osnovnoj školi Kralja Petra II. Radi 23 godine u školi. Obožava matematiku. Njeni učenici postižu izuzetne rezultate na takmičenju Misliša. Kao nekadašnji sportista u svom radu sa decom neguje sportski fer plej duh.
Gordana je NTC predavač od 2019.godine. Osim na radionicama, Gordana svakodnevno primenjuje NTC metode i u radu u svom odeljenju.