+381 64 12 22 132 info@ntcuzice.rs

Donacija udruženju Jefimija

Donacija udruženju Jefimija

U davanju je radost!

Ovu ideju vodilju sa nama definitivno deli i Savetovalište za žene obolele od raka dojke “Jefimija”, koje svojim nesebičnim angažovanjem pruža psihološku podršku obolelim ženama i olakšava im prolazak kroz proces lečenja.

Našu direktnu podršku radu ovom Savetovalištu, kao i indirektnu podršku onima  kojima savetovalište služi, pokazali smo  kroz konkretnu donaciju  opreme za video prezentacije, koja će Savetovalištu pomoći u svakodnevnom radu na svojim ciljevima.

Od samog početka ove saradnje, naša ideja je bila da doniramo resurs koji je trenutno najkorisniji i najpotrebnija za još lakše i uspešnije obavljanje aktivnosti Savetovališta!

Mediji o nama

PODRŠKA ŽENAMA OBOLELIM OD RAKA DOJKE

Predstavnici Fondacije “Live Rich” su uručili užičkom Savetovalištu za žene obolele od raka dojke “Jefimija” opremu za prezentacije (lap top, projektor i projekciono platno) koja će savetovalištu pomoći u aktivnostima za pružanje psihosocijalne podrške ženama koje su bolele od raka dojke u Zlatiborskom okrugu.

burina.net

FONDACIJA LIVE RICH URUČILA OPREMU SAVETOVALIŠTU “JEFIMIJA”

I ova akcija stavlja akcenat na to kolika je vrednost u davanju i doprinosu opštem dobru, nečemu što je veće od nas samih…

infoera.rs

UZ PODRŠKU, GLAS SE DALJE ČUJE

Fondacija LiveRich je uručila lap top, projektor i projekciono platno članovima Savetovališta za žene obolele od raka dojke Jefimija u nameri da pomognu rad udruženja koje 18 godina pruža psihološku podršku obolelim ženama, olakšava im proces lečenja i ukazuje na potrebu i značaj preventivnih pregleda.

Radio Luna

Skills

Posted on

December 9, 2018

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *