+381 64 12 22 132 info@ntcuzice.rs

Projekat izgradnje igrališta za decu u Krčagovu u Užicu

,

Projekat izgradnje igrališta za decu u Krčagovu u Užicu

Zajedničkom akcijom Fondacije Live Rich i  Grada Užica “Tate u akciji, mame su dobrodošle“, krajem avgusta su otpočeli radovi  na izgradnji dečijeg igrališta na zelenoj površini u sklopu objekta kasarne u Krčagovu.

Ovo je ujedno i prva aktivnost Fondacije u Srbiji, čime smo i ozvaničili početak našeg rada.

U akciji je učestvovalo preko 100 volontera koji su radili na pripremi terena za početak radova i uređenju parka i prostora oko same kasarne.

Vrednost opreme koja je postavljena na igralištu, iznosi 25 000 dolara i uključuje veliki dvorac sa toboganom i jos tri pojedinačne sprave za igru i razvoj naših najmlađih.
Sva oprema za igralište je kupljena od danske firme Kompan koja u kreiranju i proizvodnji opreme za dečja igrališta prati i primenjuje najnovija saznanja iz oblasti pravilnog i kvalitetnog rasta i razvoja dece.

Za uređenje terena i pripremu podloge za igralište angažovano je preko 2 miliona dinara, i ova sredstva je obezbedio Grad Užice, kao svoj aktivan doprinos u ovom projektu za kvalitetnije detinjstvo najmlađih građana Užica.

Ova partnerska akcije je ujedno primer i poziv od strane Fondacije svim drugim subjektima da nam se pridruže u aktivnom kreiranju boljeg i kvalitetnijeg života u gradu Užicu!

Mediji o nama

Skills

Posted on

September 1, 2019

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *